Logo%20ebw

Ontwerp weegschalen

Naast het verkopen van standaardproducten zijn wij door onze jarenlange ervaring ook in staat om op basis van uw specifieke wensen/eisen en omstandigheden een weegschaal voor u te ontwerpen en fabriceren.

Elke klant heeft specifieke eisen. Daardoor is een passende weegschaal vaak maatwerk en voldoet een standaardmodel niet (helemaal). Bij het ontwerpen en fabriceren van weegschalen combineren wij de beste componenten om u de optimale weegoplossing te bieden.


Uiteraard krijgt u van ons eerst een voorstel. Wij adviseren u graag welke weegschaal voldoet aan uw eisen. Een goed en eerlijk advies, waarbij rekening wordt gehouden met alle omstandigheden is van groot belang! Waar gebruikt u de apparatuur, wat gaat u wegen, hoe intensief gaat u de apparatuur gebruiken? Bel of mail ons.

EBW heeft ruim 25 jaar ervaring in de weegtechniek. Met de opgebouwde kennis biedt EB Weegtechniek u een oplossing voor uw weegprobleem.

Een oplossing-op-maat, praktisch, no-nonsense, redelijke tarieven. Daar staat EB Weegtechniek voor. Veel tevreden klanten kunnen dit beamen. 

EB Weegtechniek
De Fazant 6
8251 MK Dronten
tel. 0646201046
E: info@ebweegtechniek.nl