Logo%20ebw

Weegbrug

beton of staal  *** bovengronds - bovengronds verdiept  - ondergronds

Bovengrondse stalen weegbruggen zijn makkelijk te demonteren en te verplaatsen en daarom heel geschikt voor tijdelijke projecten en minder intensief gebruik.
Het eigen gewicht van een stalen weegbrug is zodanig dat deze meestal probleemloos op elke bestaande ondergrond kan worden geplaatst. 

Betonnen weegbrug zijn een betere keus bij intensief gebruik, hebben een langere levensduur en zijn natuurlijk minder gevoelig voor blikseminslag.. 
Een betonnen weegbrug gaat jarenlang mee en zal probleemloos het veelvuldig wegen van zware ladingen (tot 100 ton) aankunnen. 

'Bovengronds verdiept' houdt in een lichte oprij-helling. Er kan eerder en meer vuil komen onder het weegdek van een bovengronds verdiepte weegbrug dan onder het weegdek van een ondergrondse weegbrug. Een ondergrondse weegbrug is gelijk met het 'maaiveld' (geen rijhelling) en heeft minder last van vervuiling onder het weegdek, is echter ook lastiger toegankelijk voor schoonmaak en onderhoud dan de bovengronds verdiepte weegbrug. 
Ook het civiel werk kunnen we voor u doen , zodat er turnkey opgeleverd  word

Wij onderhoudenreparerenkalibreren of reviseren ook uw weegbrug

EBW heeft ruim 25 jaar ervaring in de weegtechniek. Met de opgebouwde kennis biedt EB Weegtechniek u een oplossing voor uw weegprobleem.

Een oplossing-op-maat, praktisch, no-nonsense, redelijke tarieven. Daar staat EB Weegtechniek voor. Veel tevreden klanten kunnen dit beamen. 

EB Weegtechniek
De Fazant 6
8251 MK Dronten
tel. 0646201046
E: info@ebweegtechniek.nl